Munkaügyi. Bér, TB szakemberrel rendelkezünk...50 fő felett jelentős árengedményt nyújtunk...100 fő fellett is biztosítjuk a TB ügyintézést.

Pontról-Pontra Könyvelőiroda
  Elérhetőségünk
     Szolgáltatásaink

Bérszámfejtés

  Áraink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                    

Bérszámfejtés

   vissza a főlapra

  Még a mai modern, számítógépekkel teletűzdelt világunkban is szükség van az emberi erőforrásra, a munkaerőre, bármilyen tevékenység folytatásához !

  Mi több mint 30 éves tapasztalatunkat kínáljuk Önnek ahhoz, hogy ne legyen gondja a foglalkozatással, ami ma Magyarországon, sok más terület mellett, rendkívül szigorú szabályokkal körülhatárolt terület. Sok a betartandó, túlbonyolított szabály, és még több ezek megszegéséért kiszabható büntetés.

  Igényes, teljes körű szolgáltatásunk nem csak a bérszámfejtést, de a munkaidő - munkarend - beosztás tervezését, TB - munkaügyi ügyintézést valamint a szakszerű, teljes körű dokumentáció folyamatos elkészítését és nyilvántartását is tartalmazza. 

  Díjszabásunkban meghatározott áraink a teljes szolgáltatás díját tartalmazzák,

          MI NEM SZÁMÍTUNK FEL KÜLÖN DÍJAT A KI - ÉS BELÉPTETÉSEKÉRT !

 

  A hatályos vonatkozó törvények folyamatos figyelemmel kísérésével, tanulmányozásával, ezen változások az Ön cégére való hatásának vizsgálatával valamint folyamatos továbbképzésünkkel biztosítjuk, hogy mindig a törvénynek megfelelően és hatékonyan foglalkoztasson.

 

 

 

 

 

              
Pontról-Pontra Könyvelőiroda
Tel: +36 20 364-3472 E mail:pontazire21@gmail.com