Figyelje időszakos kedvezményeinket!....Törvényi változásokat elérheti a főlapon, de az " Aktualítások" és az "Ügyfeleink részére" menüpont alatt is .....Cégalapítás már 25.000,- Ft-től, ha nálunk könyveltet... Kérdései lennének? Tegye fel , és irodánktól 48 órán belül választ kap......

Pontról-Pontra Könyvelőiroda
  Elérhetőségünk
     Szolgáltatásaink

Bérszámfejtés

  Áraink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utolsó frissítés: 2019.12.29

 

Vissza a főoldalra

Segítség egyéni vállalkozásának alapításához 

Kedves leendő egyéni vállalkozó! 

Üdvözöllek Web-lapunkon. Ha már eldöntötted, hogy szaktudásod mindenképpen vállalkozás keretében szeretnéd gyakorolni, de az alapítással és működtetéssel ismeretlen pályára léptél, fordulj hozzánk bizalommal.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt neked vállalkozásod megalapításától a tevékenységi körök kiválasztásán keresztül a megfelelő, és legkedvezőbb adózási formák kiválasztásán át a működtetés művészetéig.

Szolgáltatásunkról

Egyéni vállalkozás csak ügyfélkapun keresztül

2015.október 1-től az egyéni vállalkozás alapítását jelentősen megkönnyítették, de nem lesz könnyű helyzetben az, aki mellőzni szeretné a számítógépeket és az Internet használatát.

Neked csak Ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkezned.  

Hol igényelhetem az Ügyfélkapus regisztrációt? 

A lakóhelyhez legközelebb eső kormányablaknál igényelheted ügyfélkapus regisztrációdat. Ne felejtsd el magaddal vinni:

 • személyigazolványodat
 • lakcímkártyádat
 • TAJ kártyádat
 • adókártyádat

   

Ha már van ügyfélkapus regisztrációd Irodánk az általad megadott adatok alapján együtt kiválasztja a megfelelő tevékenységeket, adózási módokat, jogállásokat, és ennek birtokában kitölti, majd elektronikus úton elküldi bejelentkezésedet a WEB-es alkalmazáson keresztül a Kormányhivatalnak.

A kormányhivatal az Igazolást általában pár perc alatt megküldi az ügyfélkapus értesítési tárhelyre, de ez időszakonként több időt is igénybe vehet. Irodánk az alapítási díj ellenében vállalja, hogy az Igazolás megérkezését követően 5 napon belül elkészíti (elektronikus úton beküldi) az alábbi bejelentkezési nyomtatványokat. Majd a kitöltött nyomtatványokat a magánszemély e-mail címére pdf. formátumban eljuttatja.

Az elektronikusan beküldött bejelentkezési nyomtatványok „Elfogadó nyugta” –ját a magányszemély az ügyfélkapus tárhelyéről töltheti le. 

Ezzel számlaképes vállalkozó váltál. Innentől kezdve csak a szakmádra kell koncentrálnod, a többi a mi dolgunk.

 Elkészítendő bejelentkezések, regisztrációk:

T180 :    ügyfélkapun keresztül kerül beadásra

T1041 :  ügyfélkapun keresztül kerül beadásra

T101E :  ügyfélkapun keresztül kerül beadásra

Kamarai regisztráció https://www.kamreg.hu/mkkir/index.html : kinyomtatva ügyfél postázza és feladja az 5.000.- Ft banki utalással

IPA bejelentés: kinyomtatva ügyfél postázza és feladja.

Számítógépes számlázó program igénylése esetén adóhatósági bejelentés: ügyfélkapun keresztül kerül beadásra. 

Remélem meggyőződésed, hogy egy konzultációra bejelentkezni hozzánk hasznos lehet a számodra.

 

                                                                                                                                       

Irodánk ÜDVÖZLI és várja ÖNT, HA

.Ha még nem indította el vállalkozását, mert nem látja át, a rendeletek, és jogszabályok labirintusában, hogy Önnek milyen vállalkozási forma lenne megfelelő és gazdaságos.

.Ha elindítaná vállalkozását, de mint felkészült vállalkozó, tisztában van vele, hogy még a cégalapítás, vagy a vállalkozói igazolványa kiváltása előtt feltétlen konzultálnia kell a leendő könyvelőjével.

.Ha már van könyvelője, de az Ön igényeit figyelembe véve könyvelője munkájával nincs megelégedve, mert Ön tudja, hogy hosszú távon csak biztonsággal érdemes működni, és fejleszteni vállalkozását.

Mik ezek az igények?

 

 • Naprakész könyvelés                                        

 • Havi rendszeres konzultáció

 • Eredmény és mérleg adatok igény szerint, akár havonként

 • Állandó elérhetőség

 • Felelősség vállalás

 • Képviselet

 • Optimális adózás

 • Precíz, pontos munkavégzés

 • Jogszabályok naprakész ismertetése

 Mi képesek vagyunk rá és teljesítjük igényeit.

.Ha az évek során, saját, vagy könyvelője mulasztásából felhalmozódtak a könyvelési teendők, és visszamenőleges bevallási kötelezettségei.

 

FIGYELEM !!!

Szolgáltatásunk NEM AZONOS a 4000- 6000 forintos ajánlatokkal (illetve azok hiányával) !!!     Célunk, hogy havi találkozásink során tartott konzultációk eredményeképpen minél inkább átlássa vállalkozása helyzetét s ezáltal

Nyugodtabbá váljanak a mindennapok

tervezhetőbbé váljon a jövő

Csapatunk várja Önt felkészülten, pontos, precíz szolgáltatást biztosítva.

  Farkas Gábor regisztrált mk. könyvelő      Farkas Imréné bérelszámoló

     Dr. Kiss Klára ügyvéd         

 

pénztárgép napló szigorú számadás alá vonása minta, számlázó program bejelentése, csepel, csepeli könyvelőiroda, könyvelés,könyvelő iroda,csepel könyvelés,visszamenőleges könyvelés,bérkalkulátor,szja bevallás,könyvelő kereső,könyvelő keresés, Egyéni vállalkozó alapítása,útnyilvántartás,egyéni vállalkozó útnyilvántartása, bevallás,bérszámfejtés,bérelszámolás,kiküldetési rendelvény,2013,cégalapítás,nyugdíj,természetbeni juttatás 2011,béren kívüli juttatás 2013, képviselet,bevallás,könyvvezetés,bérszámfejtés,könyvvizsgálat,könyvelőiroda csepelen,csepel,csepeli könyvelés,könyvelés csepel,munkaügyi feladatok ellátása,TB ügyintézés,egyéni vállalkozó könyvelése,teljeskörű könyvelés,adótanácsadás, INMEDIO, RELAY, COSTA COFFEE könyvelése, szép kártya, szép-kártya

              
Pontról Pontra Könyvelőiroda
Tel: 06 20 364-3472 E mail:pontazire@chello.hu