Figyelje időszakos kedvezményeinket!....Törvényi változásokat elérheti a főlapon, de az " Aktualítások" és az "Ügyfeleink részére" menüpont alatt is .....Cégalapítás már 25.000,- Ft-től, ha nálunk könyveltet... Kérdései lennének? Tegye fel , és irodánktól 48 órán belül választ kap......

PontAzÍre Könyvelőiroda
  Elérhetőségünk
     Szolgáltatásaink

Bérszámfejtés

  Áraink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utolsó frissítés: 2011.01.05

vissza

Havi határidők a befizetésekben és bevallásokban:

12-én
A kifizető, a munkáltató által levont jövedelemadó, jövedelemadó előleg befizetése, az egészségügyi szolgáltatási járulék, egészségbiztosítási és munkaerő piaci járulék, nyugdíjjárulék, szociális hozzájárulási adó, szakképzési hozzájárulás.  

20-án
Az általános forgalmi adó, a környezetvédelmi termékdíj, a játékadó, a munkaadói-, munkavállalói járulék, a kulturális járulék befizetése. A havi, negyedéves bevallás.

Éves határidők a befizetésekben és bevallásokban:

Január 10-én
A munkavállalóknak kiadni az igazolást a tárgyévet megelőző időszakra levont nyugdíjjárulék és egészségbiztosítási járulékról.
A dolgozókat nyilatkoztatni kell a személyi jövedelemadó bevallási kötelezettségükre tekintettel. (önbevalló lesz, vagy munkaáltatói elszámolást kér)

Január 31-én
Önbevallóknak kiadni az M30-as igazolást.

Február 15-én

Az egyéni vállalkozók   személyi jövedelemadó befizetése, továbbá az ezzel kapcsolatos bevallás benyújtása. Az áfa tekintetében éves adó megállapítással érintett adózó esetében az áfa bevallás benyújtása és pénzügyi rendezése. A rehabilitációs hozzájárulás, a szakképzési hozzájárulás, az eva különbözetének befizetése. 

Május 20-án
A vállalkozási tevékenységet nem folytató magánszemély szja bevallásának benyújtása, az esetleges különbözet befizetése.
A magánszemély jövedelemadóját megállapító munkáltató adatszolgáltatása.

Május 31-én

Innovációs járulék, a társasági adó, valamint a kettős könyvvitel vezetésére kötelezettek esetében a szakképzési hozzájárulás különbözetének bevallása, befizetése.

A számviteli törvény hatálya alá tartozó EVA alany EVA bevallásának benyújtása és pénzügyi rendezése.

Helyi iparűzési adó bevallás, mérleg beadási, közzétételi határidő. 

Előlegfizetési kötelezettségek:

Január 20-án
Társasági adóelőleg

Március 16-án
Helyi iparűzési adó előleg

Március 31-én
A környezetterhelési díjelőleg, valamint az
előző évvel kapcsolatos különbözet befizetése.

Április 20-án
Társasági adó előleg

Június 30-án
Környezetterhelési díj előlegének befizetése.

Július 20-án
Társasági adó előleg

Szeptember 15-én
Helyi iparűzési adó előleg

Szeptember 30-án
Környezetterhelési díj előlegének befizetése.

Október 20-án
Társasági adó előleg

December 31-én
Környezetterhelési díj előleg befizetése, társasági adó feltöltés (kötelezettek részére)

Egyéb a működés során alkalmazható vegyes szabályok

Leltárkészítés

Minden év végén leltárt kell készteni az áru és anyagkészletről vagy egy ezzel egyenértékű nullás nyilatkozatot kell leadni a könyvelőnek.

 

könyvelés,visszamenőleges könyvelés,szja bevallás,könyvelő kereső,könyvelő keresés, Egyéni vállalkozó alapítása,útnyilvántartás,egyéni vállalkozó útnyilvántartása, bevallás,bérszámfejtés,bérelszámolás,kiküldetési rendelvény,2011,cégalapítás,nyugdíj,természetbeni juttatás 2011,béren kívüli juttatás 2011, képviselet,bevallás,könyvvezetés,bérszámfejtés,könyvvizsgálat,könyvelőiroda csepelen,csepel,csepeli könyvelés,könyvelés csepel,munkaügyi feladatok ellátása,TB ügyintézés,egyéni vállalkozó könyvelése,teljeskörű könyvelés,adótanácsadás, INMEDIO, RELAY, COSTA COFFEE könyvelése, szép kártya, szép-kártya

              
PontAzíre Könyvelőiroda
Tel: 06 20 364-3472 E mail:pontazire@chello.hu