Figyelje időszakos kedvezményeinket!....Törvényi változásokat elérheti a főlapon, de az " Aktualítások" és az "Ügyfeleink részére" menüpont alatt is .....Cégalapítás már 25.000,- Ft-től, ha nálunk könyveltet... Kérdései lennének? Tegye fel , és irodánktól 48 órán belül választ kap......

Pontról-Pontra Könyvelőiroda
  Elérhetőségünk
     Szolgáltatásaink

Bérszámfejtés

  Áraink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utolsó frissítés: 2019.12.29

 

KATA alapítása, működtetése

Üdvözlöm, remélem pont ott jár, amire Önnek szüksége van. KATA-s vállalkozást szerezne alapítani, de nem tudja, hogyan kezdjen bele.

Adunk Önnek egy javaslatot!

Mivel a KATA-s egyéni vállalkozások csak bevétel-nyilvántartásra kötelezettek, így nem feltétlen szükséges könyvelő segítségét kérni. 

Tehát nincs szükség havi rendszerességgel könyvelés igénybevételére, de Önnek is olyan bejelentkezési, bevallási, adófizetési kötelezettségei lesznek, mint a nem KATA-s vállalkozásoknak.

 Irodánk az alábbiakban nyújt segítséget Önnek szakmailag jól képzett, felkészült szakemberekkel. 

 • Alapítás
 • Bejelentések elkészítése elektronikus elküldése
  • NAV felé
  • OEP felé
  • Polgármesteri Hivatal felé
  • Kamarai bejelentés
  • Élelmiszerlánc felügyelet felé
 • Leírást adunk a vállalkozás elindításával kapcsolatban
 • A bevételeinek nyilvántartásához excel-es sablont adunk.
 • Évvégi bevallások elkészítése
 • Változások ( tevékenységmódosítás, szüneteltetés, megszüntetés) bejelentése

 Nem számítunk fel havidíjat. Az alapítás, bejelentések elkészítése, valamint a működéshez szükséges írásbeli útmutató elkészítésének csak egy egyszeri díja van, mely 30.000.- Ft.

 Lássuk, milyen szolgáltatásokat nyújtunk Önnek ezért:

2015.október 1-től az egyéni vállalkozás alapítását jelentősen megkönnyítették, de nem lesz könnyű helyzetben az, aki mellőzni szeretné a számítógépeket és az Internet használatát.

Önnek csak Ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkeznie.  

Hol igényelhetem az Ügyfélkapus regisztrációt? 

A lakóhelyhez legközelebb eső kormányablaknál igényelheti ügyfélkapus regisztrációját. Ne felejtse el magával vinni:

 • személyigazolványát
 • lakcímkártyáját
 • TAJ kártyáját
 • Adókártyáját

Ha már van ügyfélkapus regisztrációja irodánk az Ön által megadott adatok alapján együtt kiválasztja a megfelelő tevékenységeket, adózási módokat, jogállásokat, és ennek birtokában kitölti, majd elektronikus úton elküldi bejelentkezését a WEB-es alkalmazáson keresztül a Kormányhivatalnak.

A kormányhivatal az Igazolást általában pár perc alatt megküldi az ügyfélkapus értesítési tárhelyre, de ez időszakonként több időt is igénybe vehet. Irodánk az alapítási díj ellenében vállalja, hogy az Igazolás megérkezését követően 5 napon belül elkészíti (elektronikus úton beküldi) az alábbi bejelentkezési nyomtatványokat. Majd a kitöltött nyomtatványokat a magánszemély e-mail címére pdf. formátumban eljuttatja.

Az elektronikusan beküldött bejelentkezési nyomtatványok „Elfogadó nyugta” –ját a magányszemély az ügyfélkapus tárhelyéről töltheti le. 

Ezzel számlaképes vállalkozó vált. Innentől kezdve csak a szakmájára kell koncentrálnia, a többi a mi dolgunk.

 

 Elkészítendő bejelentkezések, regisztrációk:

T180 :    ügyfélkapun keresztül kerül beadásra

T1041 :  ügyfélkapun keresztül kerül beadásra

T101E :  ügyfélkapun keresztül kerül beadásra

IPA bejelentés: ügyfélkapun keresztül kerül beadásra

Kamarai regisztráció https://www.kamreg.hu/mkkir/index.html : kinyomtatva ügyfél postázza és feladja az 5.000.- Ft banki utalással

Számítógépes számlázó program igénylése esetén (mely 2020. január 1-től minden vállalkozásnak ajánéatos lesz) adóhatósági bejelentés: ügyfélkapun keresztül kerül beadásra. Segítséget nyujtunk úgy a számlázó program, valamint a NAV felé jelentő online program regisztrálásához, beindításához.

Töltse le az Ön vállalkozásának beindításához szükséges legfontosabb információinkat.

  

2019.12.29

                                                                                                                                       

Irodánk ÜDVÖZLI és várja ÖNT, HA

.Ha még nem indította el vállalkozását, mert nem látja át, a rendeletek, és jogszabályok labirintusában, hogy Önnek milyen vállalkozási forma lenne megfelelő és gazdaságos.

.Ha elindítaná vállalkozását, de mint felkészült vállalkozó, tisztában van vele, hogy még a cégalapítás, vagy a vállalkozói igazolványa kiváltása előtt feltétlen konzultálnia kell a leendő könyvelőjével.

.Ha már van könyvelője, de az Ön igényeit figyelembe véve könyvelője munkájával nincs megelégedve, mert Ön tudja, hogy hosszú távon csak biztonsággal érdemes működni, és fejleszteni vállalkozását.

Mik ezek az igények?

 

 • Naprakész könyvelés                                        

 • Havi rendszeres konzultáció

 • Eredmény és mérleg adatok igény szerint, akár havonként

 • Állandó elérhetőség

 • Felelősség vállalás

 • Képviselet

 • Optimális adózás

 • Precíz, pontos munkavégzés

 • Jogszabályok naprakész ismertetése

 Mi képesek vagyunk rá és teljesítjük igényeit.

.Ha az évek során, saját, vagy könyvelője mulasztásából felhalmozódtak a könyvelési teendők, és visszamenőleges bevallási kötelezettségei.

 

FIGYELEM !!!

Szolgáltatásunk NEM AZONOS a 4000- 6000 forintos ajánlatokkal (illetve azok hiányával) !!!     Célunk, hogy havi találkozásink során tartott konzultációk eredményeképpen minél inkább átlássa vállalkozása helyzetét s ezáltal

Nyugodtabbá váljanak a mindennapok

tervezhetőbbé váljon a jövő

Csapatunk várja Önt felkészülten, pontos, precíz szolgáltatást biztosítva.

   Farkas Gábor regisztrált mk. könyvelő

 

pénztárgép napló szigorú számadás alá vonása minta, számlázó program bejelentése, csepel, csepeli könyvelőiroda, könyvelés,könyvelő iroda,csepel könyvelés,KATA,visszamenőleges könyvelés,bérkalkulátor,szja bevallás,könyvelő kereső,könyvelő keresés, Egyéni vállalkozó alapítása,útnyilvántartás,egyéni vállalkozó útnyilvántartása, bevallás,bérszámfejtés,bérelszámolás,kiküldetési rendelvény,2013,cégalapítás,nyugdíj,természetbeni juttatás 2011,béren kívüli juttatás 2013, képviselet,bevallás,könyvvezetés,bérszámfejtés,könyvvizsgálat,könyvelőiroda csepelen,csepel,csepeli könyvelés,könyvelés csepel,munkaügyi feladatok ellátása,TB ügyintézés,egyéni vállalkozó könyvelése,teljeskörű könyvelés,adótanácsadás, INMEDIO, RELAY, COSTA COFFEE könyvelése, szép kártya, szép-kártya

              
Pontról-Pontra Könyvelőiroda
Tel: 06 20 364-3472 E mail:pontazire@chello.hu