Figyelje időszakos kedvezményeinket!....Törvényi változásokat elérheti a főlapon, de az " Aktualítások" és az "Ügyfeleink részére" menüpont alatt is .....Cégalapítás már 25.000,- Ft-től, ha nálunk könyveltet... Kérdései lennének? Tegye fel , és irodánktól 48 órán belül választ kap......

Pontról-Pontra Könyvelőiroda
  Elérhetőségünk
     Szolgáltatásaink

Bérszámfejtés

  Áraink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utolsó frissítés: 2018.01.01

 

                                                                                                                                       

SZABADSÁG NYILVÁNTARTÁS 2018

 

Irodánk saját fejlesztésű szabadság nyilvántartásával Ön mellőzheti a fáradságos kézi munkát. A nyilvántartás - a dolgozó születési évének, be,- és kilépésének megadása után - automatikusan kiszámolja a dolgozónak tárgyévben kiadható szabadságát.

 

Önnek lehetősége van a gyermekszabadságok megadására, sőt a program ezt is arányosítja ( a törvényben megadott kerekítési szabályok szerint, a jogviszony időtartamára.

 

Megadhat egyéb, az Ön cégére jellemző külön pótszabadságot, sőt a nyilvántartás felkészült a 2013.01.01-től életbe lépő szabadságok megállapítására is. A program külön kezeli az alap és a korra adható pótszabadságokat, így Önnek döntési lehetőse van, annak kiadásában.

 

A dolgozók névsorát (születési évét, be,- és kilépését) kitöltve készen állnak az egyedi szabadság nyilvántartási kartonok, amelyekre felvihető a számítógépén a kiadott szabadságokat az engedélyezésekről.

 

Így napra soron követhető ki, mennyi, és milyen jellegű (alap, pót, gyermek) szabadságot vett ki.

 

A dolgozó kilépése után a program átszámolja a szabadságnapokat és megállapítja a még fizetendő, vagy visszavételezendő szabadság napjainak számát.

 

Betekintések a nyomtatványokba:

 

Örök szabadság táblázat  

Névsor táblázat                

Egyedi nyilvántartó karton 

 

Amennyiben, úgy érzi ezzel megkönnyíti  adminisztrációs terheit cégünk névleges áron 15.000.- Ft-ért a rendelkezésére bocsátja a szerkeszthető 20 személyes változatot, melyet akár Ön is tovább fejleszthet, vagy évenként aktualizálhat.

 

TÖLTSE LE SZÁMÍTÓGÉPÉRE AZ EGYSZEMÉLYES TESZT ANYAGOT

 

Szabadságnyilvántartás_2017

 

Amennyiben a teljes 20 személyes verziót szeretné letölteni, kérem hívja irodánkat a 06 20 364-3472 telefonszámon, vagy keressen meg minket e-mailben: pontazire@chello.hu

E-mailben küldött megrendelésével nyilatkozik, hogy a Felhasználási feltételeket tudomásul vette, és elfogadta.

szabadság nyilvántartás,szabadság 2013,pótszabadság kiadása 2013,könyvelés,visszamenőleges könyvelés,szja bevallás,könyvelő kereső,könyvelő keresés, Egyéni vállalkozó alapítása,útnyilvántartás,egyéni vállalkozó útnyilvántartása, bevallás,bérszámfejtés,bérelszámolás,kiküldetési rendelvény,2011,cégalapítás,nyugdíj,természetbeni juttatás 2011,béren kívüli juttatás 2011, képviselet,bevallás,könyvvezetés,bérszámfejtés,könyvvizsgálat,könyvelőiroda csepelen,csepel,csepeli könyvelés,könyvelés csepel,munkaügyi feladatok ellátása,TB ügyintézés,egyéni vállalkozó könyvelése,teljeskörű könyvelés,adótanácsadás, INMEDIO, RELAY, COSTA COFFEE könyvelése, szép kártya, szép-kártya

              
Pontról-Pontra Könyvelőiroda
Tel: 06 20 364-3472 E mail:pontazire@chello.hu